Dudok Groep — HAKA-gebouw

Adres
Vierhavensstraat 38
Stad
Rotterdam
Jaar gebouwd
1931
Architect
WDJARCHITECTEN, Rotterdam

HAKA-gebouw

Dudok Projectontwikkeling gaat het HAKA-gebouw, met behoud van de industriële en monumentale waarden, transformeren tot een modern en karakteristiek bedrijfsverzamelgebouw voor kantoren en horeca. Het unieke HAKA-gebouw is een prachtige aanwinst voor Dudok Projectontwikkeling. Het prominente pand is gebouwd in 1931, behoort tot het industrieel erfgoed en is sinds 2002 een rijksmonument. De architecten H. F. Mertens en J. Koeman hebben het gebouw met een markante ligging in het Vierhavensgebied ontworpen. Het pand is het oude hoofdkantoor van de Coöperatieve Groothandelsvereeniging De Handelskamer (Haka) en deed dienst als kantoor, bedrijfsgebouw en graansilo.

Dudok Projectontwikkeling gaat het object, met behoud van de industriële en monumentale waarden, transformeren tot een modern en karakteristiek bedrijfsverzamelgebouw voor kantoren en horeca.

Het M4H-gebied in Rotterdam is een plek waar pionierende en ambachtelijke maakbedrijven hun plek vinden. Het Havenbedrijf Rotterdam en gemeente Rotterdam zetten in op het herontwikkelen van het gebied, tot het Makers District, waar een mix van wonen en werken wordt gerealiseerd. Het gebied is volop in ontwikkeling en vormt dé plek in de regio voor innovatieve maakindustrie.

Kijk voor meer (verhuur)informatie op www.hakarotterdam.nl