Projectontwikkeling

Vernieuwende en spraakmakende projecten waar wij en onze partners trots op kunnen zijn, zo wil Dudok Projectontwikkeling steeds iets bijzonders tot stand brengen.

Diepeveen — Rotterdam

Het Diepeveen gebouw is anno 1929 gebouwd in opdracht van Handelsmaatschappij Diepeveen & Co. De Kubistische expressionistische stijl komt van het ontwerp van W. Kromhout Czn.

Visscher's Dijck — Dordrecht

Dudok Projectontwikkeling ontwikkelt 22 luxe nieuwbouwwoningen aan de Vissersdijk in Dordrecht.

Oranjepark — Dordrecht

De locatie Oranjepark, die al lange tijd ruimte biedt aan de brandweer en het Leger des Heils, wordt in samenwerking met de gemeente Dordrecht door Dudok Projectontwikkeling herontwikkeld.

Bouwhuys — Dordrecht

Met de aankoop van de Bouwhuys locatie haalt Dudok Projectontwikkeling een integrale gebiedsontwikkeling in huis.

Provincialeweg — Dordrecht

Dudok Projectontwikkeling investeert in duurzame gebiedsontwikkeling aan de Provincialeweg.

De Meander van Souburgh — Alblasserdam

Luxe, eigentijds woongenot en een authentieke landelijk sfeer zijn de kenmerken van het project ‘De Meander van Souburgh’ dat is ontworpen door Studio Piet Boon en ontwikkeld door Dudok Projectontwikkeling.

Staartploeg — Dordrecht

Dudok Projectontwikkeling heeft twintig luxe nieuwbouwwoningen ontwikkeld op de voormalige locatie van Tuincentrum de Staartploeg in Dubbeldam.

Post120 — Dordrecht

Van de voormalig introverte telefooncentrale annex postkantoor van PTT Post heeft Dudok Projectontwikkeling het meest duurzame kantoorgebouw van Dordrecht gemaakt.

Neptunuslaan — Dordrecht

De Morgensterkerk maakte in 2011 plaats voor deze nieuwbouwontwikkeling in een groene omgeving, nabij winkelcentrum Sterrenburg.

Vorrinklaan — Dordrecht

Waar vroeger het Schippersinternaat zat heeft Dudok Projectontwikkeling aan de Vorrinklaan in Dordrecht 29 eengezinswoningen gerealiseerd.