Monumentaal Vastgoed

De vastgoedportefeuille van Dudok Groep bevat tal van bijzondere, monumentale objecten gelegen op A-locaties. Dudok Groep ontwikkelt ze tot moderne woon-, culturele- of bedrijfsruimten, met behoud van de monumentale waarde.

Groothoofd — Dordrecht

Dudok Groep heeft in januari 2018 het rijksmonumentale complex aan het Groothoofd en de Palingstraat te Dordrecht gekocht van woningcorporatie Woonbron.

Kunstkerk — Dordrecht

Dudok Groep heeft de Kunstkerk in Dordrecht aangekocht om er een samenhangend cultureel horeca-concept te ontwikkelen.

Johan de Wittstraat 2 — Dordrecht

Deze voormalige spaarbank in het centrum van Dordrecht is gebouwd in de stijl van het eclecticisme en is van grote monumentale waarde. Het rijksmonument is in 2012 gerenoveerd.

Lange Geldersekade 8 — Dordrecht

Dit pand stond oorspronkelijk bijna twee eeuwen aan de Schiekade in Rotterdam, 20 kilometer verderop. Het maakte deel uit van de Kuijls Fundatie.

Nieuwe Haven 44/Hoge Nieuwstraat 150 — Dordrecht

Dit gerenoveerde en in ere herstelde monumentale pand ligt op een unieke uitgaanslocatie aan één van de mooiste havens in hartje Dordrecht.

Houttuinen 36 — Dordrecht

Deze voormalige kosterswoning in Dordrecht heeft een lange en veelbewogen geschiedenis. In 2004 begon Dudok Groep aan de hergeboorte van het pand. Na een restauratie van drie jaar is Houttuinen 36 nu de hoogwaardige kantooromgeving voor Dudok Groep.