Logistiek Vastgoed

De vastgoedportefeuille van Dudok Real Estate heeft een sterk logistiek accent en richt zich op het strategisch uitbreiden en exploiteren van grootschalige objecten op kansrijke locaties die geschikt zijn voor vervoer over de weg, het water en door de lucht.

DistriPark — Dordrecht

Na Crocs Europe B.V. en ELCEE zal ook DYLAN Steel Solutions zich vestigen op het nieuwe logistieke bedrijventerrein DistriPark Dordrecht.

Zwarte Zeeweg — Maasvlakte

De bouw van het distributiecomplex is onlangs gestart en betreft in totaal ca. 60.000 m², verdeeld in vier units, welke naar verwachting medio juli 2021 zal worden opgeleverd.

Sjelikowstraat/Makassarstraat — Maasvlakte

Op een kavel van 66.000 m² in de haven van Rotterdam heeft Dudok Real Estate een nieuw XXL distributiecentrum ontwikkeld.

Makassarstraat 1 — Maasvlakte

Dit door Dudok Real Estate herontwikkelde object is een hoogwaardig distributiecentrum dat uitstekend geschikt is voor logistieke doeleinden en diverse overige op- en overslagmogelijkheden.

Middenweg 37 – 37a — Moerdijk

Dit hoogwaardige distributiecentrum is direct gelegen naast de containerterminal van Moerdijk. Het in 2000 ontwikkelde complex bestaat uit twee aaneengesloten bedrijfsruimtes met een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van 23.000 m².

Middenweg 45A — Moerdijk

Dudok Real Estate heeft een grootschalig distributiecentrum van 60.000 m² gerealiseerd in de haven van Moerdijk.

Middenweg 49 — Moerdijk

Op een terrein van 120.000 m² in Moerdijk bevindt zich een watergebonden complex bestaande uit een bedrijfshal met een vloeroppervlak van 50.000 m² met daarbij 1.550 m² aan kantoorruimte.