Nieuws & Pers

februari 2019 — Rotterdam Dudok Groep en Dura Vermeer tekenen bouwteamovereenkomst

Ondertekening bouwteamovereenkomst locatie Diepeveen voor de realisatie van 200 woningen aan de Vierhavensstraat in Rotterdam

februari 2019 — Dordrecht Trivire en partners AM Assets en Dudok ondertekenen koopovereenkomst The Movies

Op 1 februari 2019 hebben Trivire en de partners AM Assets en Dudok Groep de koopovereenkomst getekend voor de verwerving van Nieuwstraat 60-62 (The Movies) in het historische centrum van Dordrecht.

januari 2019 — Rotterdam Dudok Groep koopt Schiecentrale te Rotterdam

De Schiecentrale in het Lloydkwartier is eigendom geworden van Dudok Groep in Dordrecht. Het iconische pand is op 21 december 2018 door de gemeente Rotterdam overgedragen na een uitvoerig, openbaar verkoopproces.

december 2018 — Rotterdam Logistiek Vastgoed op de Maasvlakte

Distripark Maasvlakte West is het nieuwste distributiepark op de Maasvlakte.

november 2018 — Rotterdam Dudok Groep koopt Diepeveen pand te Rotterdam

Op 1 november jl. heeft het transport van het rijksmonumentale pand Diepeveen aan de Pelgrimsstraat te Rotterdam van Deeterman Holding (gelieerd aan de firma Vorm & Decor) naar Dudok Groep plaatsgevonden.

november 2018 — Dordrecht Dudok Groep Rotterdam en Dudok Groep Dordrecht vinden strategische partners in elkaar

De Dudok Groep uit Rotterdam, het toonaangevende bedrijf in de hospitality-, evenementen- en horecabranche, gaat een strategische samenwerking aan met haar naamgenoot Dudok Groep uit Dordrecht.

november 2018 — Dordrecht Hansainvest koopt logistieke portefeuille van Dudok

Hansainvest Real Assets heeft de PM²-portefeuille met 70.000 m2 logistieke ruimte van Dudok Logistiek Vastgoed gekocht. De totale beleggingswaarde van beide objecten is 60 miljoen.

oktober 2018 — Dordrecht Herontwikkeling Kunstkerk verbetert het Cultuurcluster

Dudok is al geruime tijd bezig met de herontwikkeling van de Kunstkerk in Dordrecht. Op woensdag 10 oktober heeft er een informatieavond plaatsgevonden in de bioscoop The Movies, tegenover de Kunstkerk. Op deze avond zijn de plannen toegelicht aan alle belangstellenden.

maart 2018 — Rotterdam Dudok ontwikkelt een nieuw distributiecentrum en hoofdkantoor voor Neele-Vat Logistics

Neele-Vat Logistics en Dudok Logistiek Vastgoed hebben overeenstemming bereikt over de nieuwbouwontwikkeling en verhuur van een state-of-the-art distributiecentrum met hoofdkantoor van in totaal 45.000 m² in de haven van Rotterdam.

maart 2018 — Rotterdam Dudok ontwikkelt XXL- distributiecentrum van 50.000 m² in Rotterdam en verhuurt 22.500 m²

Dudok Logistiek Vastgoed, onderdeel van Dudok groep uit Dordrecht, is gestart met de bouw van een nieuw XXL distributiecentrum.

januari 2018 — Dordrecht Nu in de verkoop 'Visscher's Dijck'

Het complete project ‘Visscher’s Dijck’ bestaat uit 22 woningen, waarvan 14 gelegen aan het gezellige hof. Daarvan zijn vier vrijstaande woningen beschikbaar en tien 2-onder-2-kap woningen. Tien woningen liggen aan het water.