Nieuws & Pers

oktober 2021 — Schiedam Nieuwbouwdag Schiedam

Op zaterdag 9 oktober vindt in de Havenkerk in Schiedam de Nieuwbouwdag plaats.

september 2021 — Schiedam Schiedamse Glasfabriek aan de vooravond van een grootse transformatie

De komende jaren staan Blauwhoed en Dudok Real Estate voor een prachtige uitdaging: de transformatie van het voormalige fabrieksterrein van De Glasfabriek in Schiedam tot een hoogstedelijk woon- en werkgebied.

september 2021 — Rotterdam Dudok Real Estate verhuurt ca. 4.000 m2 kantoorruimte in de Rotterdamsche Lloyd aan STC Group

Met het vertrek van Kuehne en Nagel en het huisvesten van STC Group heeft het gebouw geen leegstandsperiode. Daarmee is het gehele complex van circa 6.000 m² aansluitend volledig verhuurd.

augustus 2021 — Schiedam Post-graffiti in de Glasfabriek Schiedam

Vanaf 16 oktober krijgen kunstenaars met wortels in de graffiti-cultuur een podium op het terrein van de Glasfabriek Schiedam.

augustus 2021 — Rotterdam Sneak Preview NRP Academie in het HAKA-gebouw

De Sneak Preview is een unieke kans om kennis te maken met NRP Academie, dé transformatie en renovatie opleiding van Nederland. Het thema van de middag is ‘samenwerking om transformatie van monumentaal erfgoed mogelijk te maken'

augustus 2021 — Rotterdam Diepeveen: pionieren tussen volkswijk en makers district

Dura Vermeer en ontwikkelpartner Dudok Real Estate brengen wonen, werken, horeca én de Huidenclub bij elkaar, met het iconische Diepeveengebouw als een levendige en centrale makersplaats.

augustus 2021 — Rotterdam Gastcolleges Hogeschool Rotterdam

Dinsdag 31 augustus is de minor Projectontwikkeling van de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam weer van start gegaan.

juli 2021 — Schiedam De Glasfabriek als nieuwe hotspot

Met festivals als IDDF, theatervoorstellingen, sportactiviteiten, street art / graffiti exposities en toffe pop-uprestaurants bruist het terrein rond De Glasfabriek in Schiedam de komende jaren als nooit tevoren.

juli 2021 — Rotterdam Nieuwbouwproject Diepeveen weer een stap dichterbij

Dura Vermeer, gemeente Rotterdam en Dudok Real Estate ondertekenen ontwikkelovereenkomst

juni 2021 — Rotterdam Dag van de Architectuur 2021

De Dag van de Architectuur Rotterdam 2021 gaat door! Op zaterdag 19 en zondag 20 juni kun je genieten van een complete architectuurreis door Rotterdam.

juni 2021 — Rotterdam OBJECT 1 - 4 juli 2021

OBJECT is een uniek pop-up platform voor limited editions en one-offs van bijzondere labels, bekende ontwerpers en aanstormende talenten, werkzaam in uiteenlopende design disciplines en met verschillende materialen. OBJECT begeeft zich op het snijvlak van design, crafts, mode, architectuur en kunst en is een must see voor vakgenoten, verzamelaars en designliefhebbers.

juni 2021 — Dordrecht Renovatie Kunstkerk van start

Er wordt hard gewerkt aan de renovatie van de Kunstkerk. Een overzicht van de eerste werkzaamheden.

mei 2021 — Rotterdam Rotterdamse Dakendagen 2021

Op 5 en 6 juni kun je het dak op bij o.a. de Hofbogen en het HAKA-gebouw! De Rotterdamse Daken Dagen organiseert Dakenroutes waarbij het publiek in koppels wandelingen maakt over meerdere daken in Rotterdam.

mei 2021 — Rotterdam Ontwikkelingen in M4H

Het Rotterdamse Merwe-Vierhavensgebied moet over vijftien jaar zijn getransformeerd van zwaar industriegebied tot een levendige stad waar wonen, werken, kunst, cultuur en recreatie samenkomen.

mei 2021 — Rotterdam Dudok Groep verhuurt aan Ciezo

In oktober 2014 begon ondernemer Ciezo B.V. met haar intrede in de Schiecentrale op 217 vierkante meter. Inmiddels is dit succesvolle bedrijf, bekend onder de naam 23G, gegroeid tot sterke ondernemer in het ontwerpen en ontwikkelen van websites en apps. We zijn dan ook trots om per 1 mei 2021 deze ondernemer voor een lange periode te mogen huisvesten op circa 1.000 vierkante meter in de Schiecentrale.

april 2021 — Rotterdam Podcast Hou Je Vastgoed

Luistertip voor alle vastgoedmannen en -vrouwen in spé: onze founder Ewald Dudok ging voor de nummer 1 vastgoedpodcast van Nederland in gesprek met Sander Schimmelpenninck en Maarten de Gruyter.

februari 2021 — Rotterdam Hofbogen 2021

Dudok Groep is een kleine 1,5 jaar eigenaar van de Hofbogen. In de afgelopen maanden is er kennis gemaakt met de huidige ondernemers en zijn de plannen voor het naleven van de visie op de Hofbogen verder uitgewerkt.

december 2020 — Rotterdam Ontwikkelingsplannen Diepeveen passen in innovatief Rotterdams Makers District

Wonen, werken, horeca én De Huidenclub; dat is de kern van de transformatie van het terrein en het rijksmonumentale pand Diepeveen in Rotterdam.

december 2020 — Dordrecht DYLAN Steel Solutions kiest met Dudok Groep voor DistriPark Dordrecht

Na Crocs Europe B.V. en ELCEE zal ook DYLAN Steel Solutions zich vestigen op het nieuwe logistieke bedrijventerrein DistriPark Dordrecht.

november 2020 — Rotterdam Dudok Groep en Rokus Vastgoed verhuren 24.000 m² op Rotterdam Distripark Maasvlakte West

Onlangs heeft Dudok Groep een langjarige huurovereenkomst gesloten met Barsan Global Logistics B.V. voor de duurzame nieuwbouwontwikkeling op Distripark Maasvlakte West in Rotterdam.

november 2020 — Rotterdam Dudok Groep en Rokus Vastgoed ontwikkelen XXL distributiecentrum van 60.000 m²

Dudok Groep en Rokus Vastgoed hebben met Havenbedrijf Rotterdam een overeenkomst getekend voor de ontwikkeling van een warehouse complex van ca. 60.000 m² / 8,5 ha terrein op Distripark Maasvlakte West.

november 2020 — Schiedam Blauwhoed en Dudok Groep kopen terrein Glasfabriek in Schiedam

De verkoop van de voormalige Glasfabriek in Schiedam is een feit. Op 13 november jl. heeft voormalig eigenaar Owens Illinois - Netherlands de gronden en opstallen aan ontwikkelaars Blauwhoed en Dudok Groep verkocht.

september 2020 — Rotterdam Dudok Groep heeft kantooruitbreiding

Dudok Groep heeft kantooruitbreiding in de eigen Rotterdamse Schiecentrale!

september 2020 — Rotterdam Gastcolleges Vastgoed & Makelaardij Hogeschool Rotterdam

De minor Projectontwikkeling van de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam is weer van start gegaan.

september 2020 — Rotterdam Dag van de architectuur Rotterdam

De Dag van de Architectuur vindt dit jaar gelijktijdig met Open Monumentendag Rotterdam plaats, op 12 en 13 september.

juli 2020 — Rotterdam Rotterdamse Dakendagen 2020

Altijd al eens HAKA willen bezoeken? Dit is je kans! A.s. weekend kun je tijdens de Rotterdamse Dakendagen mee met een fietstour.

mei 2020 — Dordrecht Alle woningen project Visscher's Dijck opgeleverd

Recent zijn alle woningen van ons project Visscher’s Dijck in Dordrecht opgeleverd aan de kopers.

februari 2020 — Rotterdam OBJECT in HAKA

Van 7 tot 9 februari 2020 vindt OBJECT weer plaats in HAKA.

december 2019 — Rotterdam Europan NL 15

Interview met Marcel Schippers en Wouter Vos van Dudok Groep, partner van Europan NL 15.

november 2019 — Rotterdam HAKA wint Meest Markante Rotterdamse Vastgoedproject 2019

Gisteravond tijdens de Rotterdamse Vastgoedborrel heeft het HAKA-gebouw de felbegeerde prijs van ‘Meest Markante Rotterdamse Vastgoedproject 2019’ gewonnen!

september 2019 — Rotterdam Feestelijke overdracht Hofbogen

Afgelopen dinsdag hebben met veel plezier de overdracht van de Hofbogen gevierd.

september 2019 — Rotterdam Gastcolleges Hogeschool Rotterdam

Marcel Schippers en Wouter Vos hebben in september 2019 drie gastcolleges verzorgd aan studenten van de opleiding Vastgoed & Makelaardij die de minor Projectontwikkeling aan de Hogeschool Rotterdam volgen.

juli 2019 — Rotterdam RTV Rijnmond verlengt huur in de Schiecentrale

RTV Rijnmond en Dudok Groep zijn een nieuwe langjarige huurovereenkomst aangegaan voor circa 2.620 m² kantoor- en studioruimten in de Schiecentrale.

juni 2019 — Rotterdam Next episode

Midden in het rauwe en industriële M4H District van Rotterdam wordt het oude HAKA-gebouw getransformeerd tot moderne kantoren. De transformatie van het oude HAKA resulteert in een prachtig bedrijfsverzamelgebouw met lichte en open kantoren. Alle ruimten zijn ontwikkeld om ambitie na te streven op een creatieve en comfortabele werkplek.

juni 2019 — Rotterdam Dudok Groep nieuwe eigenaar iconische Hofbogen

De Hofbogen wordt eigendom van Dudok Groep uit Dordrecht. Het iconische monument wordt omstreeks juli door woningcorporaties Havensteder, Vestia (samen Hofbogen B.V.) en ProRail overgedragen.

mei 2019 — Rotterdam Rotterdamse Dakendagen

Dit weekend kun je tijdens de Rotterdamse Dakendagen het iconische HAKA-gebouw en de historische Schiecentrale bezoeken!

mei 2019 — Rotterdam Uitnodiging lancering HAKA

Graag nodigen we je uit voor de film première van het HAKA gebouw in het Rotterdamse M4H.

mei 2019 — Rotterdam Dudok Groep en Stichting FunX zijn een nieuwe langjarige huurovereenkomst aangegaan

Dudok Groep en Stichting FunX zijn een nieuwe langjarige huurovereenkomst aangegaan voor de huur van 700 m2 kantoorruimte in de Schiecentrale op de Lloydpier in Rotterdam.

mei 2019 — Dordrecht Nieuwbouw Logistiek Vastgoed

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor hoogwaardige ontwikkelingen vanaf 10.000 m² in onder meer: Roosendaal, Moerdijk, Dordrecht en de Maasvlakte.

mei 2019 — Rotterdam Dudok verhuurt ca. 230 m² kantoorruimte in de Schiecentrale

Dudok Schiecentrale Rotterdam B.V. verhuurt ca. 230 m² kantoorruimte aan de Schiehavenkade 58-60 te Rotterdam.

april 2019 — Dordrecht Dolderman en Dudok ondertekenen intentieovereenkomst

Vooruitlopend op een mogelijk vertrek van Dolderman uit de binnenstad, hebben Ferry van Rijn van Dolderman Holding en Marcel Schippers van Dudok Groep op 5 april 2019 een intentieovereenkomst getekend.

februari 2019 — Rotterdam Dudok Groep en Dura Vermeer tekenen bouwteamovereenkomst

Ondertekening bouwteamovereenkomst locatie Diepeveen voor de realisatie van 200 woningen aan de Vierhavensstraat in Rotterdam

februari 2019 — Dordrecht Trivire en partners AM Assets en Dudok ondertekenen koopovereenkomst The Movies

Op 1 februari 2019 hebben Trivire en de partners AM Assets en Dudok Groep de koopovereenkomst getekend voor de verwerving van Nieuwstraat 60-62 (The Movies) in het historische centrum van Dordrecht.

januari 2019 — Rotterdam Dudok Groep koopt Schiecentrale te Rotterdam

De Schiecentrale in het Lloydkwartier is eigendom geworden van Dudok Groep in Dordrecht. Het iconische pand is op 21 december 2018 door de gemeente Rotterdam overgedragen na een uitvoerig, openbaar verkoopproces.

december 2018 — Rotterdam Logistiek Vastgoed op de Maasvlakte

Distripark Maasvlakte West is het nieuwste distributiepark op de Maasvlakte.

november 2018 — Rotterdam Dudok Groep koopt Diepeveen pand te Rotterdam

Op 1 november jl. heeft het transport van het rijksmonumentale pand Diepeveen aan de Pelgrimsstraat te Rotterdam van Deeterman Holding (gelieerd aan de firma Vorm & Decor) naar Dudok Groep plaatsgevonden.

november 2018 — Dordrecht Dudok Groep Rotterdam en Dudok Groep Dordrecht vinden strategische partners in elkaar

De Dudok Groep uit Rotterdam, het toonaangevende bedrijf in de hospitality-, evenementen- en horecabranche, gaat een strategische samenwerking aan met haar naamgenoot Dudok Groep uit Dordrecht.

november 2018 — Dordrecht Hansainvest koopt logistieke portefeuille van Dudok

Hansainvest Real Assets heeft de PM²-portefeuille met 70.000 m2 logistieke ruimte van Dudok Logistiek Vastgoed gekocht. De totale beleggingswaarde van beide objecten is 60 miljoen.

oktober 2018 — Dordrecht Herontwikkeling Kunstkerk verbetert het Cultuurcluster

Dudok is al geruime tijd bezig met de herontwikkeling van de Kunstkerk in Dordrecht. Op woensdag 10 oktober heeft er een informatieavond plaatsgevonden in de bioscoop The Movies, tegenover de Kunstkerk. Op deze avond zijn de plannen toegelicht aan alle belangstellenden.

maart 2018 — Rotterdam Dudok ontwikkelt een nieuw distributiecentrum en hoofdkantoor voor Neele-Vat Logistics

Neele-Vat Logistics en Dudok Logistiek Vastgoed hebben overeenstemming bereikt over de nieuwbouwontwikkeling en verhuur van een state-of-the-art distributiecentrum met hoofdkantoor van in totaal 45.000 m² in de haven van Rotterdam.

maart 2018 — Rotterdam Dudok ontwikkelt XXL- distributiecentrum van 50.000 m² in Rotterdam en verhuurt 22.500 m²

Dudok Logistiek Vastgoed, onderdeel van Dudok groep uit Dordrecht, is gestart met de bouw van een nieuw XXL distributiecentrum.

januari 2018 — Dordrecht Nu in de verkoop 'Visscher's Dijck'

Het complete project ‘Visscher’s Dijck’ bestaat uit 22 woningen, waarvan 14 gelegen aan het gezellige hof. Daarvan zijn vier vrijstaande woningen beschikbaar en tien 2-onder-2-kap woningen. Tien woningen liggen aan het water.